0516-850966
VOOR 18:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

Zwembadverf

3 producten
Sikagard 140 Pool Zwembadcoating

Sikagard 140 Pool Zwembadcoating

Vanaf € 221,50
Op voorraad
  • Goed bestand tegen chloorwater
  • 1-component, klaar voor gebruik
  • Goede weerstand tegen vergeling
Albrecht Zwembadenverf

Albrecht Zwembadenverf

Vanaf € 92,50
Levertijd 2-3 werkdagen
  • Vlampunt: 24°C.
  • Glansgraad: Glans.
  • Kleur: Zie kleurkaart.
Vosschemie Benelux Perfect Pool Finish Zwembad afwerkingslaag

Vosschemie Benelux Perfect Pool Finish Zwembad afwerkingslaag

€ 274,95
Levertijd 8-10 werkdagen
  • Ral kleur of kleurloos
  • Verbruik: 6-8 m²/liter
  • Viscositeit: 800 mPa’s

WAT U MOET WETEN OVER ZWEMBADVERF

Bij het bewerken van zwembaden is het van essentieel belang dat u kiest voor producten die speciaal ontwikkeld zijn voor dit soort toepassingen. De producten die u gebruikt dienen niet alleen watervast te zijn, maar ook optimaal bestand tegen chemicaliën. Gaat u uw zwembad voor de eerste keer verven, kies dan voor een epoxyverf van een zo goed mogelijke kwaliteit; hoe beter de kwaliteit, hoe langer de oppervlakken mooi blijven. Bij het opnieuw verven van uw zwembad is het belangrijk dat oude lagen verwijderd worden; dit omdat de nieuwe laag anders niet goed aan het oppervlak kan hechten.

ZWEMBADVERF ASSORTIMENT

Werkenmetmerken.nl biedt u verschillende soorten zwembadverf en andere producten voor het beschermen en waterdicht maken van zwembaden. Zo hebben we speciale beschermende coatings voor zwembaden en betonnen waterbassins, en structuurmortel voor het uitvlakken en plamuren van vochthoudende oppervlakken. Verder vindt u in deze categorie siliconenkit die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in zwembaden en permanent natte ruimtes. Bekijk op uw gemak ons aanbod!

ZWEMBADVERF BESTELLEN

Zwembadverf en andere producten voor zwembaden zijn heel eenvoudig online te bestellen, uiteraard tegen zeer scherpe prijzen. Dankzij onze gedetailleerde productomschrijvingen kunt u moeiteloos de juiste zwembadverf in ons aanbod vinden. Mocht u desondanks toch nog twijfelen over welke zwembadverf het best geschikt is voor uw specifieke toepassing, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van onze producten en helpen u graag verder met een gedegen advies.

SERVICE VAN WERKEN MET MERKEN

Als je op zoek bent naar zwembadverf, ben je aan het juiste adres bij Werken met Merken. Bij ons vind je verf geschikt voor zwembaden, maar kun je ook terecht voor andere soorten verf. Wat dacht je van onze houtverf, spuitverf of meubelverf.

Wil je zwembadverf kopen? Dan doe je dat bij ons met veel voordeel. Zo profiteer je bij ons altijd van gratis verzending van bestellingen vanaf € 25,-. Ook krijg je 30 dagen bedenktijd. Je ontvangt jouw zwembadverf morgen al in huis, als je vandaag voor 22.00 uur bestelt. En ook op zondag geldt: zondag besteld = maandag in huis.