0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

SchuurmaterialenOns assortiment schuurmateriaal

Het gebruiken van het juiste schuurpapier en schuurmateriaal kan jouw klus een stuk sneller en eenvoudiger maken! In deze categorie vind je verschillende soorten schuurpapier, zoals waterproof schuurpapier, schuurvellen, schuursponzen, schuurrollen, klitschuurstroken en schuurblokken. Daarnaast verkopen wij ook diverse padhouders. Al onze producten zijn voorzien van een productomschrijving met de eigenschappen en mogelijke toepassingen. Zo kun je heel makkelijk het juiste product voor jouw klus vinden en weet je altijd precies wat je aanschaft. Bekijk ons assortiment schuurmateriaal.

Schuurbanden

In ons assortiment schuurmateriaal vind je de fijne schuurbanden. Schuurbanden worden gebruikt voor specialen schuurapparaten. Doordat de band in een bepaalde snelheid ronddraait kun je door een product er tegen aan te houden, de perfecte afwerking creëren.

Schuurschijven

Ook vind je de bekende schuurschijven in ons assortiment. Schuurschijven zijn speciaal gemaakt voor schuurmachines. Door een schuurschijf te bevestigen op een schuurmachine kun je de gewenste afwerking krijgen. Schuurschijven zijn te verkrijgen in verschillende soorten. Zo is de een ruwer dan de andere. Ruwe schuurschijven zet je in om bijvoorbeeld verf te verwijderen, zachtere schuurschijven zijn dan weer perfect om iets glad te maken.

Waarvoor kun je schuurmateriaal gebruiken?

Schuurmateriaal wordt gebruikt om een oppervlak op te ruwen of glad te maken. Als je een een oppervlakte schuurt kun je bijvoorbeeld beter verven. Verf hecht namelijk beter als het oppervlak geschuurd is. Voordat je gaat schuren en verven is het goed om de ondergrond eerst helemaal schoon te maken. Zo voorkom je dat je vuil en vet in het hout schuurt. Stap twee is dan schuren; de ondergrond heeft een bepaalde voorbehandeling nodig om ervoor te zorgen dat je verf goed hecht. Schuren kan ook worden gedaan om oude verf te verwijderen. Afhankelijk van de klus, pas je ook je werkwijze met schuren en je materiaal aan.

Service van Werken met Merken

Als je op zoek bent naar goed schuurmateriaal, ben je bij Werken met Merken aan het juiste adres. In ons assortiment schuurmateriaal, vind je altijd het schuurmateriaal wat jij zoekt. Of het nu gaat om schuurvellen, schuurrollen of Delta's. Weet jij niet wat voor soort schuurmateriaal je nodig hebt voor jouw klus? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van het juiste schuurmateriaal.

Wil je schuurmateriaal kopen bij Werken met Merken? Dan profiteer je van vele voordelen. Bij ons profiteer je namelijk van gratis verzending van bestellingen vanaf € 25,- en krijg je 30 dagen bedenktijd op je bestelling. Heb jij vandaag voor 22.00 uur besteld? Dan ontvang jij het schuurmateriaal morgen al in huis. Wil je vandaag nog schuurmateriaal ontvangen? Dan is op dezelfde dag bezorgen met een koerier mogelijk. Het beste materiaal om te schuren koop je bij Werken met Merken.

TOPAANBIEDINGEN