Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

OP ZATERDAG BEZORGD

Terug naar Bezorgen

Als u op vrijdag bestelt heeft u uw bestelling natuurlijk het liefst op zaterdag al in huis. Geen probleem bij Werken met Merken. Wanneer wij uw bestelling vrijdag voor 17:00 binnen hebben dan zullen wij ervoor zorgen dat uw pakketje zaterdag al wordt afgeleverd. Mits alle spullen bij ons op voorraad zijn natuurlijk.

Bestelt u niet op vrijdag, maar kunt u uw bestelling toch pas op zaterdag in ontvangst nemen? Dan kunt u tijdens het afrekenen van uw bestelling aangeven dat u uw bestelling uitsluitend op zaterdag wilt ontvangen.

LET OP!

Uw pakketje op zaterdag laten afleveren kan echter niet in alle gevallen. Er zijn helaas een paar resticties. U vindt ze hier. Maar kort samengevat komt het hier op neer:

  • Gevaarlijke stoffen die door een speciale transporteur moeten worden vervoerd kunnen niet op zaterdag worden bezorgd.
  • Op zaterdag bezorgen kan alleen binnen Nederland. Als uw pakketje buiten Nederland moet worden bezorgd, dan zal dit op een doordeweekse dag gebeuren.
Terug naar Onze klantenservice