0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

TURTLE WAX TURTLEWAX DUBBELE LOOP VELGENBORSTEL

OMSCHRIJVING

Met de Turtle Wax Velgen borstel reinigt u eenvoudig uw velgen en wieldoppen. Door de ergonomische handgreep en dubbele rij borstelharen in afgeronde U-vorm met komt u gemakkelijk bij de lastig bereikbare hoekjes. Uitgevoerd met harde kunststof haren voor het grondig verwijderen van vet, remaanslag of ingebrand remstof. De borstel is van hoge kwaliteit en gaat zeer lang mee. Geschikt voor elk wiel-, velg- en wieldop- type. Ideale werking indien de borstel gebruikt wordt met Turtle Wax Red Line velgen reiniger (52854).

SPECIFICATIES

Met telescoopsteel Nee
Soort (poetsmiddelen auto) Velgenborstel

EIGENSCHAPPEN

  • 8.2 x 4.0 x 28.0 cm

TOEPASSING

Schone velgen binnen handbereik met deze borstel!

GEBRUIK

Spuit al uw velgen volledig in met een velgenreiniger. (52854) Het vuil en de aanslag kan zo goed losweken. Zorg dat op de plekken met de meeste vervuiling het goed dik is ingespoten.
Als u met de laatste velg klaar bent kan u bij de eerste velg beginnen met borstelen.
Spuit de velgenborstel goed in met velgenreiniger.
Borstel de velgenreiniger goed per spaak of wieldop gat in. Schrob langer op de pekken waar de vervuiling het hevigst is. Probeer alle velgen binnen 8 minuten te doen. Dit voorkomt indroging.
Maak een kwart van één velg schoon met water (warm water reinigt beter). De Turtle Wax Gorilla Wiel Was Handschoen (X1805td1) maakt het schoonmaken nog gemakkelijker. Bekijk of het gewenste resultaat bereikt is. Indient dit het geval is reinig alle velgen met water (afspuiten met de tuinslang). Als er nog vaste vervuiling op de velg aanwezig is, herhaal stap 1 t/m 5 tot de velg volledig schoon is.
Reinig de velgenborstel goed met water en laat deze opdrogen voordat u hem opbergt.
Voor de ultieme bescherming bescherming tegen het inbranden van remstof, coat de velgen met Turtle Wax – Carnauba Wax (FG7730) Dit zorgt er ook voor dat de velg of wieldop gaat glimmen.
Maak uw wielen compleet door de banden te behandelen en verzorgen met een Banden glans product als Wet ’N’ Black (FG7751).