0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

Regentonnen

REGENTONNEN VAN WERKEN MET MERKEN

Wil jij een kwalitatief goede regenton kopen voor een zeer scherpe prijs? Dan ben je bij Werken met Merken aan het juiste adres. Alleen regentonnen van de beste merken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen worden in ons assortiment opgenomen. Onze regentonnen hebben een lange levensduur, zijn milieuvriendelijk, kleurvast en lekvrij.

REGENTONNEN VOOR EEN DUURZAME OPLOSSING

Door een regenton aan te schaffen, kun je op drinkwater besparen. Natuurlijk ga je het water uit een regenton niet drinken, maar je kunt het wel erg goed gebruiken om je planten mee te bewateren. Bij ons vind je een geschikte regenton afhankelijk van de behoeftes van jou en je tuin. Heb je een kleine tuin, dan kun je wellicht af met een kleiner model regenton.

HOE INSTALLEER EN GEBRUIK JE EEN REGENTON?

De meeste regentonnen kun je heel makkelijk op een regenpijp vanuit je dakgoot aansluiten. Plaats de ton eerst op een regenton standaard, zodat de ton wat hoger staat. Dit zorgt ervoor dat je later makkelijk een gieter onder de tapkraan kunt plaatsen. Wanneer je je regenton wilt bevestigen, vind je tussen onze regenton toebehoren precies wat je nodig hebt.

DIVERSE REGENTONNEN

Het is ook fijn als je regenton er een beetje leuk uitziet. Er zijn verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een houten regenton of een regenton van kunststof. Hierbij zijn kunststof regentonnen een stuk steviger en gaan daardoor langer mee.

Je kunt ook kiezen voor een regenton met gieter in één. Wil je de plantjes water geven? Dan kun je de gieter heel makkelijk uit de ton halen.

SERVICE VAN WERKEN MET MERKEN

Wanneer je op zoek bent naar een regenton van goede kwaliteit, ben je bij Werken met Merken aan het juiste adres. In ons ruime assortiment regentonnen vind je er gegarandeerd eentje voor in jouw tuin. Naast regentonnen bieden wij nog meer producten voor bewatering van je tuin. Zo kun je bij ons terecht voor drukspuiten tuinslangen, fijnsproeiers en rugsproeiers. Heb je vragen over onze regentonnen of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten hebben veel kennis van producten en helpen je graag.

Een regenton naar jouw wensen gevonden? Bij ons koop je een nieuwe regenton makkelijk online. Als je een regenton bij Werken met Merken koopt, profiteer je van veel verschillende voordelen. Wij verzenden van bestellingen vanaf € 25,- gratis. Daarnaast profiteer je van 30 dagen bedenktijd en snelle levering. De beste regentonnen koop je bij Werken met Merken!