0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

FIXPLUS FIX-A-FLOOR TEGEL INJECTIELIJM

OMSCHRIJVING

Fix-A-Floor is een extra sterk hechtende injectielijm voor het vastzetten van losse en holle tegels, marmer, natuursteen en houten vloeren zonder stof en rotzooi die dit met zich meebrengt. Fix-A-Floor is de simpele "doe het zelf" oplossing dat snel, makkelijk en betaalbaar is voor iedereen die met een boormachine en een kitspuit kan omgaan.

De hoeveelheid tegels die je kunt injecteren is per situatie verschillend. Het hangt van de grootte van de holle ruimte van de tegel af. Gemiddeld kun je er ongeveer 0,5 tot 1 m2 mee injecteren.

SPECIFICATIES

EAN code 859704003066
Product nummer

SPECIFICATIES

EAN code 8719189313031
Product nummer FAF004

EIGENSCHAPPEN

  • Werkt perfect op alle oppervlakten
  • Van één enkele tegel tot complete vloeren van keramiek, natuursteen en zelfs houten vloeren
  • Kan gebruikt worden in combinatie met vloerwarming
  • Kan ook worden toegepast in de douche
  • Geschikt voor binnen en buitengebruik
  • Kan minimaal 3 jaar worden bewaard, mits ongeopend en bij een temperatuur van +5
  • Uitgehard ná circa 24 uur

TOEPASSING

Sterk hechtende lijm voor losse & holle tegels, marmer, natuursteen & hout.

GEBRUIK

1 . Lokaliseren de losse of holle probleemgebieden door te tikken met een klein hamertje of iets dergelijks om te luisteren naar de holle plekken. Markeer de gehele omtrek van het probleemgebied met krijt of tape.

2 . Gebruik een steenboor en boor 1 of 2 gaten op elke kant van de “losse” tegel afhankelijk tegelgrootte. Probeer hierbij niet de tegels zelf te raken. (Grotere gaten maken het vullen met de injectielijm makkelijker.) Boor recht naar beneden in de voeg. Niet boren in de ondervloer!

3. Stofzuig elk gat om alle het losse stof en vuil te verwijderen, bij voorkeur met een zuigslang om maximale zuigkracht krijgen over elk gat. Door lichtjes te kloppen met een rubber hamer, kan het helpen om vuil los te tikken. Dit voor betere resultaten.

4 . Plaats de Fix-A-Floor tip in het boorgat en snij deze op maat voor een goede pasvorm. Snij de tip zo af dat het niet rust op de ondervloer. Dit bevorderd een goede doorstroming! Snij met een scherp mes de Fix-A-Floor tube open en schroef de tip op de tube.

5. Plaats de Fix-A-Floor tube met tip in een kitspuit en plaats deze in een boorgat. Knijp langzaam de injectielijm in het gat. Als men merkt dat de injectielijm niet begint te stromen neem dan het volgende boorgat. Wees voorzichtig met het verplaatsen van het ene boorgat naar het anderen boorgat. Plaats eventueel uw vinger op de tip tijdens het verplaatsen. De gaten goed vullen om een volledige dekking te garanderen.

6 . Neem een emmer water en spons om het overtollige injectielijm om te ruimen indien nodig. Daarna minimaal 24 uur laten uitharden. U kunt de geboorde gaten weer dicht voegen.

VIDEO