Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

YACHTCARE SUPER EPOXY

OMSCHRIJVING

YachtCare Super Epoxy is een 2 componenten epoxylijm voor universele toepassingen. De lijm is volledig kleurloos en snelhardend. Zeer goede UV-bestendigheid en geschikt voor zowel particulier als industrieel gebruik. Eenvoudige mengverhouding. Hardt kleefvrij uit. Bestand tegen zeewater, olie, benzine en verdunde zuren en logen. Is elektrisch isolerend. Verkrijgbaar in handige tubes van 30 gr.

EIGENSCHAPPEN

  • Kleur: kleurloos
  • Viscositeit: 20 000 mPa's
  • Soortelijk gewicht:ca 1,14 gr/m3
  • Houdbaarheid: 12 maandn in gesloten verpakking
  • Consistentie:vloeibaar/thixotroop

TOEPASSING

Ideale snellijm voor verschillende toepassingen b.v. op hout, metaal, kunststoffen, leder, rubber, glas, aluminium, ABS, polystyreen,GVK, steen, beton, etc. Temperatuursbestendig constant tegen 100°C en max. 180°C.

GEBRUIK

Vermeng de beide componenten in een 1/1 gewichtsverhouding. Potlife: 5-10 min. bij 20°C. Doorharding na 24 uur bij 23°C. Aanbrengen met een spatel bij een minimumtemp. van 5°C. Zorg steeds voor een droge, ruwe en vetvrije ondergrond.