0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

X ROCKER GAMING VLOERSTOEL CHIMERA MET LED-VERLICHTING RGB 2.0 AUDIO

OMSCHRIJVING

Verlicht uw gaming-opstelling met de X Rocker Chimera RGB, de ultieme LED-gamingstoel voor kinderen. Een klassiek ontwerp van de schommelstoel op de vloer, in een compact en opvouwbaar frame, aangevuld met de innovatieve Neo Motion ™ LED-technologie van X Rocker met tot 30 geprogrammeerde verlichtingsopties over het volledige RGB-kleurenspectrum. Het 2.0 stereogeluidssysteem blaast muziek uit de hoofdsteunluidsprekers en tilt deze audiogamestoel naar een geheel nieuw niveau.

Inclusief aansluiting voor PlayStation, Xbox of Nintendo, via de universele 3,5 mm-aansluiting op je tv of hoofdtelefoonaansluiting. Mogelijk hebt u een extra audiozender (apart verkrijgbaar) nodig als deze geluidsuitvoer niet beschikbaar is op uw apparaat.

SPECIFICATIES

EAN code 0094338514032
Product nummer 5140301

EIGENSCHAPPEN

  • Neo Motion ™ RGB LED-verlichtingstechnologie: RGB-verlichting die een unieke en kleurrijke gloed geeft aan uw game-opstelling, met maximaal 30 verschillende lichtinstellingen en kleuropties.
  • 2.0-luidsprekersysteem : bevat 2 verborgen luidsprekers in de hoofdsteun om geweldig geluid toe te voegen en kan worden aangesloten op al uw favoriete gameconsoles en audioapparaten!.
  • X-Cool Foam-interieur: blijf koel in de hitte van de actie met X-Cool thermisch regulerend schuim dat de temperatuur absorbeert terwijl je zit en loslaat wanneer je opstaat.
  • Compact en opvouwbaar: deze opvouwbare gamestoel is ingebouwd in een compact frame en ideaal voor jongere gamers en kleine slaapkamers.
  • Supreme Style: afgewerkt met opvallend zwart kunstleer, met een op eSports geïnspireerd ontwerp voor extra stijlpunten.
  • Afmetingen: 29 x 16,5 x 26,77 ''

ALTERNATIEVEN VOOR X ROCKER GAMING VLOERSTOEL CHIMERA MET LED-VERLICHTING RGB 2.0 AUDIO