0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

Waterkannen

FILTER OP

Merk

Prijs

2 producten gevonden
Carpoint waterkan 10 liter met kraan 10 L
Carpoint

Carpoint Waterkan 10 Liter Met Kraan 10 L

€ 11,51
Levertijd 2-4 werkdagen
Carpoint waterkan 20 liter met kraan 20 L
Carpoint

Carpoint Waterkan 20 Liter Met Kraan 20 L

€ 16,75
Levertijd 2-4 werkdagen
2 producten gevonden

VERSCHILLENDE SOORTEN WATERKANNEN

In het aanbod waterkannen van Werken met Merken heb je de keuze uit verschillende waterkannen. Zo zit er altijd een waterkan tussen die voldoet aan jouw wensen:

        * Verschillende groottes: er zijn veel verschillende groottes waterkannen verkrijgbaar in de categorie waterkannen en jerrycans.
            De afmetingen zijn zeer verschillend en ook in het aantal liters heb je bij Werken met Merken een ruime keus.
        * Handig mee te nemen: een waterkan is voorzien van een goed handvat, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen om bijvoorbeeld te vullen of te legen.
        * Schoon- en vuilwater: de jerrycans zijn geschikt voor schoon water. Denk hierbij aan drinkwater of water om mee te koken.
            Je kunt de waterkannen ook inzetten om vuil water af te voeren. Let er wel op dat je deze dan goed omspoelt na gebruik.

Wil je meer weten over de voordelen van onze waterkannen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Ze hebben een hoge productkennis en vertellen je graag meer over onze jerrycans. Weet je niet welke waterkan het meest geschikt is voor jou? Dan helpen onze specialisten je graag bij het maken van de juiste beslissing.

WATERKAN MET KRAANTJE

In ons assortiment waterkannen en jerrycans vind je ook waterkannen met een kraantje. Een aftapkraantje zit vaak onderaan de waterkan bevestigd. Zo kun jij makkelijk water tappen uit de waterkan, zonder dat je deze hoeft op te tillen. Doordat je het kraantje open en dicht kunt draaien, verspil je geen water.

JERRYCANS VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Jerrycans zijn er voor het vervoer van brandstof, het opvangen van afvalwater en het vervoer en de opslag van drinkwater. Een brandstoftank geeft je de mogelijkheid om extra brandstof mee te nemen. Zo kom je nooit onverwachts met een lege tank te staan. Onze watertanks kunnen makkelijk ingezet worden op reis. Ben je bijvoorbeeld met een caravan of camper op pad? Dan is een waterkan de oplossing om vuil water af te voeren. Daarnaast kun je de watertank ook gebruiken als opslag van drinkwater. Wel zo handig wanneer je niet beschikt over vers stromend water. Ook ideaal om mee te nemen in de auto.

JERRYCANS EN TRECHTERS

Wanneer je water of een andere vloeistof uit je waterkan wilt overgieten, is het handig als je een trechter hebt. Een trechter zorgt ervoor dat je de vloeistof makkelijk kunt overgieten, zonder dat er iets verspilt wordt. Bij Werken met Merken bestel jij makkelijk het totaalplaatje!

SERVICE VAN WERKEN MET MERKEN

Wil jij een waterkan kopen? Dan ben je bij Werken met Merken aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende soorten waterkannen en jerrycans. Met een jerrycan heb jij altijd de water of benzine bij de hand. Neem gerust contact met ons op voor advies over onze waterkannen. Onze specialisten beschikken over de nodige productkennis om jou te adviseren over de juiste producten. Je kunt altijd contact met ons opnemen door ons te mailen. Wij reageren snel, waardoor jij snel beschikt over het geschikte product.

Wil jij een waterkan kopen? Dan profiteer je bij Werken met Merken van vele voordelen. Je profiteert bij ons namelijk altijd van gratis verzending van bestellingen vanaf € 25,-. Daarnaast krijg je 14 dagen bedenktijd en ontvang jij jouw nieuwe producten morgen al in huis, als je vandaag voor 22.00 uur bestelt. En ook op zondag geldt: zondag besteld = maandag in huis. Heb jij de waterkan vandaag nog nodig? Dan kunnen wij ook op dezelfde dag bezorgen met koerier. Neem hiervoor contact met ons op.