0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS GRATIS BEZORGD VANAF €25 14 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

TRISTAR KOELKAST KB-7351

OMSCHRIJVING

Deze zeer compacte koelkast van 46 liter is ideaal voor op kantoor, slaapkamer of zelfs op de camping. Hij is klein van formaat maar heeft desondanks nog genoeg ruimte voor bakjes eten, fruit, blikjes en zelfs één grote fles. Verder is de koelkast erg energiezuinig met een A+ energielabel en zelfs voorzien van een vriesvak van á 5 liter.

Het grote voordeel van deze mini koelkast is natuurlijk het formaat met een afmeting van 48 x 45 x 48,7 cm. Hierdoor past hij in bijna elke ruimte zonder dat hij in de weg staat. In een vergaderruimte op kantoor ga je natuurlijk niet een grote koelkast plaatsen maar is een koud flesje water altijd lekker. In dat geval is deze koelkast ideaal en makkelijk te gebruiken voor drinken en eventueel wat fruit.

De koelingsruimte heeft plek voor onder andere fruit, etensbakjes, frisdrankflesjes/blikjes en zelfs één grote frisdrankfles. Naast de standaard koelingsruimte is de kleine koelkast tevens voorzien van een vriesvak van 5 liter en dus perfect voor het bewaren van ijsklontjes, ijspacks en ijsjes.

Het milieu is en blijf een belangrijk gespreksonderwerp. Met deze Tristar koelkast hoef jij je hier geen zorgen over te maken, eveneens je energierekening. De koelkast heeft namelijk een A+ energielabel en verbruik zeer weinig stroom. Kortom, deze koelkast kun je met een gerust hart gebruiken.

Dankzij het kleine formaat is deze koelkast met vriesvak ideaal te gebruiken op de camping. Deze kan je namelijk makkelijk plaatsen in de voortent van je caravan of camper. Zo blijft je drinken en fruit ook tijdens warme zomerdagen lekker koud en kun je de waterijsjes van je kinderen prima bewaren in de vriezer.

EIGENSCHAPPEN

  • Dankzij het compacte formaat is de koelkast in bijna iedere ruimte te plaatsen
  • Hij is zeer energiezuinig met een energieklasse van A+
  • De koelkast is voorzien van een 5 liter vriesvak
  • Het is een ideale koelkast voor op de camping