0516-850966
VANDAAG BESTELD, DINSDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1530 DAGEN BEDENKTIJD

SOEHNLE HARTSLAGMETER CONNECT 100 HR

Soehnle hartslagmeter connect 100 hr

OMSCHRIJVING

Door continu je hartslag in de gaten te houden bij het sporten train je niet alleen effectiever, maar ook gezonder. De Soehnle Chest Belt Connect 100 HR is daarom het ideale hulpmiddel om effectief te trainen in het optimale hartslagbereik. De hartslagmeter stuurt je hartslag in realtime naar de Soehnle Connect-app. De app presenteert de gegevens overzichtelijk, is eenvoudig te bedienen en brengt overzichtelijk de ontwikkeling van je persoonlijke meetwaarden in beeld.

Dankzij twee verschillende manieren van overdracht – Bluetooth® Smart en 5,3 kHz draadloze technologie – kun je de borstband niet alleen koppelen met de Soehnle Connect-app, maar ook met je sporthorloge of met de fitnesstoestellen in de sportschool. De flexibel verstelbare wijdte zorgt voor hoog draagcomfort en een goede ergonomische pasvorm. Het textieldeel van de borstband is afneembaar en kan in een waszakje op 30 graden gewassen worden . Zo heb je steeds weer opnieuw een hygiënisch schone borstband. Inclusief batterijen – dus startklaar.


EIGENSCHAPPEN

  • Koppeling met de Soehnle Connect-app voor de smartphone met eenvoudige bediening en volledige controle over je gegevens.
  • Realtime-hartslagmeting voor efficiënte monitoring van je training.
  • Compatibel met veel sporthorloges en fitnesstoestellen dankzij 5,3 kHz draadloze technologie.
  • Verstelbare wijdte voor optimaal draagcomfort.
  • Altijd hygiënisch schoon dankzij wasbare band van textiel.
  • Inclusief batterijen: meteen starten.