0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD600+ MERKEN

RUST-OLEUM NEVERWET

OMSCHRIJVING

Rust-Oleum Neverwet is een regelrechte hit uit Amerika. Neverwet beschermt vrijwel elk oppervlak tegen de indringing van water en vuil. In twee makkelijke stappen brengt u de beschermende coating aan op het gewenste oppervlak en na enkele minuten is het voorwerp beschermd!Doordat water niet langer kan indringen zorgt Neverwet voor een langdurige bescherming op vele terreinen. Roestwering, vorstbescherming, waterwering en een zelfreinigend effect: allemaal geen probleem voor Neverwet!Neverwet is uitstekend geschikt voor binnen en buiten. Het is professionele kwaliteit en breed inzetbaar.

SPECIFICATIES

Toepassing (textiel) Reiniging, Bescherming en verzorging

EIGENSCHAPPEN

  • Waterverdringend
  • Corrosiewerend
  • Zelfreinigend
  • Vorstwerend (door het water buiten te houden)
  • Geschikt voor binnen en buitengebruik
  • 1 Set is goed voor minimaal 1m²

TOEPASSING

Voor het maximaal beschermen van: Textiel, leer, canvas, hout, beton, kunststof, metaal, etc. Rust-Oleum zelf raadt niet om het op kleding te gebruiken, maar op veel van de YouTube kanalen wordt het wel op kleding gebruikt.

GEBRUIK

Een Neverwet verpakking bestaat uit 2 spuitbussen. Een grondlaag (basecoat) en een toplaag. Verwijder alle vervuiling van het oppervlak en spuit de grondlaag over het oppervlak. Schud de bus ook tussendoor regelmatig. Laat de grondlaag minimaal 30 minuten drogen. Breng de topcoat aan in een niet te dikke laag. Voor een maximale werking zijn 3 tot 4 lagen nodig. Na 30 minuten is de toplaag waterbestendig. Complete droging is voltooid na 12 uur.

LET OP

- Spuitbussen voor gebruik altijd goed schudden. Nadat het balletje hoorbaar is nog minimaal nog 1 minuut doorgaan met schudden!- Neverwet droogt niet 100% transparant op. Daarom is het gebruik op transparante ondergronden niet aan te raden.

TIP

In de verpakking zit een uitgebreide beschrijving. Deze vindt u ook als downloadbaar PDF-bestand onderaan deze pagina.

VIDEO

DOWNLOADS