Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

ROLITH SBO 909 ELECTRO CLEANER

OMSCHRIJVING

Een snel verdampende elektro- en elektronica cleaner op basis van alcohol geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro- en elektronica componenten, precisie apparatuur en machines. ELECTROCLEANER tast geen isolatiemateriaal of lak aan. Daarom is het zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines, audio-, video- en computerapparatuur. Gebruik van ELECTROCLEANER werkt kostenbesparend: storingen kunnen snel worden verholpen. Regelmatig gebruik voorkomt vroegtijdige slijtage door inwerking van vet en vuil.

EIGENSCHAPPEN

  • Opslag: Koel en droog

GEBRUIK

Spuit het te behandelen oppervlak van een korte afstand in met SBO 909. Inspuiten tot het vet oplost en het vuil afloopt. Laten opdrogen m.b.v. perslucht alvorens behandelde apparatuur in gebruik te stellen.

LET OP

Niet gebruiken op elektrische apparaten, indien er spanning op staat.
Niet op hete oppervlakken spuiten. Het product kan bepaalde kunststof onderdelen welke onder drukspanning staan aantasten.