0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

PHILIPS GOPURE AUTO LUCHTZUIVERAAR 5212

OMSCHRIJVING

De Philips GoPure Car Air Purifier is actief tegen Covid-19 en speciaal geschikt voor in de auto. Het is erg belangrijk om in gezonde lucht te ademen, de Philips GoPure Luchtzuiveraar verwijdert snel giftige gassen zoals uitlaatgassen en NO2/SO2 uit uw auto.

De GoPure 5211-filtertechnologie verwijdert tot 100 verontreinigende stoffen, waaronder schadelijk formaldehyde. Het apparaat dat is uitgerust met een driekleurige luchtkwaliteitsindicator, past automatisch de filtersnelheid aan op basis van de luchtkwaliteit in de auto.

Philips GoPure auto-luchtreinigers verwijderen effectief allergenen, bacteriën in de lucht, stof, sigarettenrook, chemicaliën die uit plastic, uitlaatgassen en andere giftige verontreinigende stoffen uit uw auto komen. Met automatische functies en een hoogwaardig compact ontwerp verwijdert deze reeks krachtige en efficiënte luchtreinigers snel schadelijke deeltjes uit de lucht in uw auto. Zo ademen u en uw gezin op elke reis alleen frisse en gezonde lucht in.

De vervuiling in de auto is een stil en onzichtbaar probleem. We zijn geneigd te geloven dat ons gezin in de auto beschermd is tegen vervuiling van buitenaf, maar de meeste airconditioningsystemen doen vrijwel niets om de schadelijke vervuilende stoffen buiten te houden.

Philips GoPure auto-luchtreinigers zijn voorzien van een krachtig, efficiënt en snelwerkend luchtfiltersysteem. De unieke 3-traps SelectFilter Plus verwijdert tot 125 schadelijke verontreinigende stoffen en uitlaatgassen via zijn HEPA- en HESA-lagen. Onafhankelijk gecertificeerd door Airmid Healthgroup, verwijdert de SelectFilter Plus-technologie ook tot 90% van de pollenallergenen in de lucht.

SPECIFICATIES

EAN code 8719018009326
Product nummer 0570120

EIGENSCHAPPEN

  • Filtert schadelijke fi jne PM2.5-deeltjes in minder dan 10 min.
  • Filtert deeltjes zo klein als PM1
  • Verwijdert ultrafi jne deeltjes, bacteriën en virussen
  • Verwijdert snel giftige gassen zoals uitlaatgassen en NO2/SO2 uit uw auto
  • Het door Airmid gecertifi ceerde luchtfi lter verwijdert 90% van de allergenen in de lucht
  • Indicator voor vervangen van het luchtfi lter
  • Het apparaat werkt automatisch, zodat u zich kunt concentreren op het rijden
  • Eenvoudig overal in uw auto te installeren
  • Verwijdert snel tot wel 125 vervuilende stoffen
  • Neutraliseert giftige gassen en geuren

GEBRUIK

Ook is er een vervangend filter beschikbaar. SelectFilter Plus is een krachtige all-round filter, die beschermt tegen PM2.5, geuren, rook, uitlaatgassen, VOC's en ozon. De meerlaagse filtertechnologie verwijdert snel tot wel 125 verschillende vervuilende stoffen uit de lucht die u inademt.

MAAK UW PHILIPS GOPURE AUTO LUCHTZUIVERAAR 5212 KLUS COMPLEET

Philips GoPure SelectFilter Plus Philips GoPure SelectFilter Plus
€ 41,95
Op voorraad