0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

PARKLIO SLIMME VERKEERSPAAL

OMSCHRIJVING

Deze hoogwaardige hydraulische veiligheidspaal garandeert de veiligheid en is een ideale oplossing voor entrees met hoge veiligheidseisen. Met een intensieve operationele cyclus is Parklio Bollard ontworpen om hoge autostromen te weerstaan, waardoor parkeerplaatsen in slechts enkele seconden economisch en efficiënt worden beveiligd. De hydraulische beweging van deze beveiligingspaal is de meest betrouwbare technologie voor extreem intensief gebruik bij alle temperaturen en weersomstandigheden. Bedienbaar via smartphone heeft deze tuinpaal een stijg- en daaltijd van slechts 6-7 seconden.

SPECIFICATIES

EAN code 8717755915269
Product nummer

EIGENSCHAPPEN

  • Smartphone-gestuurd, bediend via een gratis app (Android & iOS)
  • Intensief gebruik
  • Hydraulische motorisering
  • Gemaakt met een speciale motor om in de loop van de tijd sneller en duurzamer te zijn
  • Ontworpen voor continu gebruik met een inschakelduur van 100%
  • Mogelijkheid tot integratie met andere systemen
  • Auto-close optie bij vertrek van het voertuig
  • Extra veiligheidssysteem met LED-verlichting

TOEPASSING

Dit hoogtechnologische product is vooral geschikt voor het slim en automatisch aansturen van verkeer binnen verschillende gebieden zoals hotelparkings, de entree van ministeries of om bijzonder kwetsbare plekken zoals woningen, woongebouwen, etc. te beschermen. De absolute autoriteit van Parklio Bollard zorgt voor een hoog niveau van veiligheid van gebouwen en afgesloten terreinen. Feedback sturen Geschiedenis Opgeslagen Community

GEBRUIK

1. App gestuurde parkeerpalen:

Onze automatische parkeerpaal is ontworpen met een grote diameter en een snelle openings- / sluitingstijd voor intensief gebruik. Het wordt bestuurd door een applicatie op de smartphone waarmee de verkeerspaal gemakkelijk vanuit de auto kan worden verhoogd of verlaagd. Deze slimme stijgende paal heeft een groot gebruik omdat hij door een smartphone wordt bediend, betrouwbaar, gemakkelijk te beheren en aan te passen aan een breed scala aan gebieden.

Deze automatische parkeerpaal communiceert met de smartphone via Bluetooth Low Energy module tot 50 m. Ook voor het op afstand bedienen van onze parkeerpaal zonder afstandsbeperking, zal Parklio Gateway een ideale oplossing bieden. Als u bijvoorbeeld thuis bent, kunt u de paal die voor uw werk is geïnstalleerd, laten zakken. Dankzij de Bluetooth-verbinding kan Parklio Bollard efficiënt werken met een betrouwbare verbinding in elke parkeeromgeving, inclusief ondergrondse garages.

2. Deel toegang:

Het maakt het mogelijk om tijdelijke digitale sleutels naar andere gebruikers te sturen via de mobiele Parklio -applicatie, zodat meerdere huurders, gasten, werknemers en bezoekers tijdens de specifieke periode meerpalen kunnen manipuleren. Het enige dat ze nodig hebben, is downloaden en registreren op de gratis app en u bent klaar om de parkeerplaats met hen te delen. Zodra ze zich hebben aangemeld, kun je gemakkelijk de toegang tot je parkeerplaats met ze delen en hoef je niet meer in de buurt van hen of in de buurt van de slimme parkeerpaal te zijn.

Parklio Bollard heeft een auto-close-optie, zodat deze automatisch kan sluiten bij vertrek, voor een betrouwbare ervaring. Met dit product zullen alle gebruikers vlot en zorgeloos parkeren waarderen, terwijl de eigenaars van de parkeerplaats profiteren van het gebruiksvriendelijke beheersysteem.

3. Automatische parkeerpalen:

In vergelijking met een inklapbare of neerklapbare parkeerpaal is dit automatische hydraulische systeem veel sterker en beter bestand tegen stootkrachten. Voor een veilige bescherming van parkeergarages, eigendommen of mensen is precies dit hydraulische model gebouwd om de impact zonder schade te weerstaan.

Met een hoogte van 450 mm en een behuizing van geborsteld roestvrij staal, is de automatische verkeerspaal Parklio een perfecte oplossing om toegang tot voertuigen of voetgangers in beperkte gebieden te voorkomen. Ze zijn altijd zowel in de grond ingebed als op het wegdek gebracht. Installatie en onderhoud zijn heel eenvoudig en worden ondersteund met duidelijke Parklio ™ -instructies.

Bij stroomuitval gaat de automatische parkeerpaal automatisch omlaag. Om dit te voorkomen, is er een optie om de juiste back-upbatterij te installeren.