0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

PARKLIO SLIMME PARKEERBEUGEL

OMSCHRIJVING

De Parklio Parkeerbeugel wordt bediend via de smartphone en beschermt een parkeerruimte tegen onbevoegd gebruik. De parkeerbeugel biedt betrouwbare controle en efficiënt parkeerbeheer. In vergelijking met de traditionele beugels heeft hij enorm veel innovatieve functies en mogelijkheden, waaronder automatisering.

De Parklio is het enige product dat geen aparte afstandsbediening of een extra apparaat nodig heeft. Het is de enige hoogkwalitatieve Europese slimme parkeerbeugel die via Bluetooth met een smartphone is verbonden en die bescherming en het beheer van een parkeerplaats via een smartphone of computer mogelijk maakt. Met zijn robuuste en moderne design beschermt de Parklio™ parkeerbeugel uw parkeerplaats. Het beveiligt de parkeerplaats en voorkomt onbevoegd parkeren op uw oprit.

Leverbaar in 3 verschillende types:

Model Zeus Y: Optie tweevoudig opladen & bediening met Smartphone.
Model Zeus X: Optie tweevoudig opladen, handmatige of Smartphone bediening, zonnepaneel, veiligheidspin en gaat automatisch naar beneden.
Model Zeus Z: Geen roestvrijstaal.

SPECIFICATIES

EAN code 8717755915290
Product nummer

SPECIFICATIES

EAN code 8717755915283
Product nummer

SPECIFICATIES

EAN code 8717755915276
Product nummer

EIGENSCHAPPEN

 • Gecontroleerd met de smartphone, bediend via een gratis applicatie (Android en iOS)
 • Delen van een tijdelijke digitale sleutel tussen gebruikers
 • Optie automatisch laten zakken na vertrek van het voertuig
 • Tweevoudige oplaadkracht (oplaadbare Li-on batterijen / voeding uit elektriciteitsnet)
 • Modern zonnepaneel voor duurzame autonomie
 • Stevig staal dat tot 6 ton kan worden belast
 • Bestendig tegen alle weersomstandigheden
 • Vandalismebestendig
 • Veiligheidspin
 • Handmatige bediening mogelijk
 • Eenvoudige installering met bijgeleverde klemmaterialen
 • Visueel aanpasbaar
 • Mogelijke integratie met andere systemen
 • Openingstijd: 4 seconden
 • Hoogte van de boog: 51.7 cm
 • Breedte: 33.1 cm
 • Lengte: 91.8 cm
 • Gewicht: 15 kg
 • Pakketgrootte: 59 x 40 x 16 cm

GEBRUIK

Hoe werkt het?

Je bedient de slimme parkeerbeugel op afstand. Hij werkt via applicaties op de smartphone die eenvoudig op- en neerlaten van de beugel comfortabel vanuit de auto mogelijk maakt. De Parklio™ parkeerbeugel is gemaakt van zeer stevig materiaal dat alle weersomstandigheden kan doorstaan. Door de hoogwaardige stalen onderdelen kan de beugel op de parkeerplaats met tot 9 ton worden belast en meer dan 4000 N aan horizontale kracht.

1. Bouw een slimme parkeerbeugel in op uw parkeerplaats:

Het ontwerp waarborgt bescherming tegen vandalisme, beschadigingen of onbevoegde handelingen. Bij buitengewone krachtuitoefening vangtl het systeem van rubberen veren in het mechanisme deze krachten op. Zo blijft de auto onaangetast. Alleen de veiligheidspin zal breken, maar die kan snel worden vervangen.

De Parklio™ parkeerbeugel hoeft niet extern te worden opgeladen. Dat komt door de oplaadbare batterijen die tot 1 jaar kunnen blijven werken bij slechts eenmaal opladen. Het is voorzien van een modern zonnepaneel voor duurzame autonomie en de beugel kan ook worden aangesloten op het elektriciteitsnet. De Parklio™ batterijen komen in twee versies: eenvoudig en tweevoudig.

2. Eenvoudig gebruik en controle:

U bedient de Parklio™ parkeerbeugel eenvoudig via een applicatie op uw smartphone. Met één klik op de applicatie kan de beugel eenvoudig worden op- en neergelaten en kunnen de sleutels worden gedeeld of geblokkeerd. En dat geldt ook voor alle andere opties.

De beugel communiceert met de smartphone via een low energy Bluetooth module tot een afstand van 50 m. Door de Bluetooth verbinding kan de beugel efficiënt werken met een betrouwbare verbinding in iedere parkeeromgeving, waaronder ondergrondse parkeergarages. Er zijn slechts 4 seconden nodig voordat de beugel omhoog gaat, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Voor dit intelligente parkeersysteem is geen aparte afstandsbediening nodig. U hoeft alleen maar de Parklio applicatie op uw smartphone te downloaden. Verder heeft de beugel een veiligheidspin voor handmatige bediening als u geen smartphone bij de hand hebt.

3. Bedieningsmogelijkheden, delen, beheeropties:

Een van de belangrijkste kenmerken van onze parkeerbeugel is de optie van het delen van de sleutels. Met de beugel kunt u een tijdelijke digitale sleutel opsturen naar andere gebruikers via de Parklio™ mobiele applicatie. U kunt zelf de tijdinterval bepalen waarin een andere gebruiker uw beugel kan bedienen en op de parkeerplaats parkeren. Door de mobiele app wordt de gebruiker gestuurd naar de juiste locatie van de Parklio ™ beugel, ongeacht of het om een buitenparkeerplaats of een overdekte parkeerplaats gaat.

Parklio ™ beugels kunnen zonder enig probleem integreren met ieder ander slim systeem en ze maken tijdig parkeren via Parklio API mogelijk. De Parklio ™ beugel heeft haar superioriteit bewezen ten opzichte van de vorige generatie parkeerproducten en is de leider van de nieuwe generatie slimme parkeerproducten. Onze beschermingsbeugel is uiterst functioneel en heeft een modern ontwerp. Daarnaast is hij zeer voordelig geprijsd en wordt hij snel geleverd.