0516-850966
VOOR 18:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

JBL BASSPRO GO NU MET GRATIS JBL CLUB 602CTP

OMSCHRIJVING

BASS PRO GO – De eerste auto subwoofer & Draagbare bluetooth speaker in één!
Geniet waar je ook bent van je muziek met de JBL BassPro GO. Of je nou onderweg bent in je auto of met vrienden op het strand zit, deze multi-functionele speaker kan je overal met je mee naartoe nemen. De JBL BassPro Go is de eerste auto subwoofer op de markt die daarnaast ook gebruikt kan worden als draagbare bluetooth speaker. In de auto ben je verzekerd van het beste basgeluid en aangekomen op je bestemming koppel je hem in een handomdraai los om zo je favoriete muziek overal mee naartoe te nemen!

JBL BassPro Go is een aangedreven subwoofer die is ontworpen om eenvoudig in elk voertuig te monteren & opladen, waardoor de output van full-range luidsprekers op de laagste frequenties wordt vergroot, met snelle loskoppelfuncties om een draagbare Bluetooth-luidspreker te worden en het feest onderweg te houden. Met handige en gebruiksvriendelijke bedieningselementen in of uit het voertuig, u met BassPro Go uw muziek precies inbellen zoals u het wilt horen. Het heeft ook een handige veiligheidshoes om de luidspreker te beschermen bij gebruik uit het voertuig en om een IPx5 marine rating te bieden.

Tijdelijke actie: de JBL BassPro Go wordt nu geleverd met een gratis JBL Composet Club 602CTP, ter waarde van 150 euro.

SPECIFICATIES

EAN code 6925281974991
Product nummer

EIGENSCHAPPEN

  • Ontworpen voor de ultieme geluidservaring
  • Snel te ontkoppelen dankzij de enkele kabelboom en montageplaat
  • Makkelijk te gebruiken, zowel binnen als buiten de auto
  • Waterbestendig door IPx5 rating
  • Ingebouwde oplaadbare batterij & USB oplaadpunt
  • Vermogen van 100 watt rms met een piekvermogen van 200 watt
  • De JBL BASSPRO GO! Op de CES2021 is het DE WINNAAR bij de in-Vehicle categorie!

TOEPASSING


GEBRUIK

Doosinhoud: Draagbare luidspreker, Montagebeugel voor het voertuig, Voertuig kabelboom met in-line zekering, Montagehardware, Afstandsbediening & kabel, 2x Hi-Level invoeradapters, Reservezekering, 2x JBL sticker en handleiding snel aan de slag.