0516-850966
VOOR 18:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD600+ MERKEN

HWTC PUTABA SNOEIMAT

OMSCHRIJVING

Vlak voor de winter worden heggen, hagen en (sommige) bomen gesnoeid. Het snoeiafval wordt door deze Putaba snoeimat opgevangen en daarna kan het afval zeer eenvoudig worden opgeruimd. De mat is 2x4 meter en is gemaakt van een dicht bandjesweefsel en wordt geleverd in een luxe draagtas met rits.

Deze snoeimat is speciaal bedoeld voor het opvangen van het snoeiafval tijdens net snoeien va heggen en hagen. U legt het doek langs de heg en al het afval valt op de snoeimat. U kunt dan eenvoudig het snoeiafval weggooien en hoeft na het snoeien niet meer te harken. Een fikse tijdsbesparing is dus het gevolg. Het doek is voorzien van een versterkte zoom en bevestigingsogen om de 50 cm, u kunt dus de mat ook nog vastzetten in de grond met behulp van nethouders of haringen.

Deze mat is 2x4 meter en is gemaakt van een dicht bandjesweefsel in de kleur groen en wordt geleverd in een luxe draagtas met rits. Na gebruik kan de mat weer opgeborgen worden in deze tas. Daarnaast kan men deze snoeimat ook voor andere doeleindengebruiken. Wat dacht u van een afdekkleed over uw haardhout?