0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

HOZELOCK COMPACT WANDSLANGHOUDER + 15 M SLANG

OMSCHRIJVING

Lichtgewicht muurhaspel compleet met 15 meter 12,5 millimeter slang, slanggeleider en bevestigingsmateriaal. Deze innovatieve Hozelock compacte muurhaspel met 15 m 12,5 mm slang is het ideale slangopbergsysteem voor maximaal 30 m slang van 12,5 mm diameter.

De haspel voor 30 meter slang voor bevestiging aan de wand is uit de beste kwaliteit slijtvast kunststof gemaakt en daarom keer op keer bestand tegen zware tuinwerkzaamheden. De slanghaspel heeft een garantie van 1 jaar. Er is, net als bij alle Hozelock producten, een compleet assortiment aan reserveonderdelen leverbaar om de levensduur verder te verlengen.

Deze slank ontworpen Hozelock muurhaspel heeft een open box voor snel en eenvoudig opbergen. Rol de slang eenvoudigweg om de haspel. Ideaal voor de warme zomermaanden als uw tuin vaak bewaterd moet worden. Dankzij het lichtgewicht frame en het handmatige oprolmechanisme is de Hozelock muurhaspel een probleemloos slangopbergsysteem om struikelen over en knikken of verdraaien van de slang te voorkomen waardoor deze langer meegaat.

EIGENSCHAPPEN

  • Ideaal voor het opbergen van losse slang, vermindert de kans op struikelen
  • Gebruiksvriendelijk handmatig oprolmechanisme
  • Capaciteit van maximaal 30 m voor middelgrote tot grote tuinen
  • Gemaakt van de beste kunststoffen