0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

GARDENA SMART POWER ADAPTER STOPCONTACT SCHAKELAAR

OMSCHRIJVING

De GARDENA smart Power Adapter is de eenvoudige oplossing voor het integreren van verlichting en andere elektrische apparaten binnnen het GARDENA smart system. De nieuwe adapter is eenvoudig via de app te besturen en werkt volgens de in de app geprogrammeerde tijden of met een timerfunctie, bijvoorbeeld voor tuinverlichting, een fontein of vijverpomp. De smart Power Adapter is spatwaterdicht en geschikt voor buitenshuis gebruik. De Power Adapter wordt geleverd zonder gateway, deze is noodzakelijk voor bediening via de smartphone of tablet.

EIGENSCHAPPEN

  • De GARDENA smart Power Adapter kan eenvoudig in een bestaand stopcontact worden gestoken en is direct klaar voor gebruik.
  • GARDENA smart Power voldoet aan beschermingsklasse IP44, waardoor deze spatwaterdicht is en geschikt voor gebruik buitenshuis.

TOEPASSING

Adapter met app besturing voor de tuin!

GEBRUIK

Met de gratis GARDENA smart App voor iOS, Android en Web heeft u uw tuin altijd onder controle, ongeacht uw locatie. GARDENA smart Power is te bedienen via de smart app. De adapter heeft ook een timerfunctie, welke ingesteld kan worden door een tijdschema te maken in de app.