0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1530 DAGEN BEDENKTIJD

GARDENA SMART BESPROEIINGSCOMPUTER SET

Gardena smart besproeiingscomputer set

OMSCHRIJVING

De GARDENA smart Irrigation Control biedt de mogelijkheid om tot zes verschillende besproeiingszones te controleren via de smart App, in samenwerking met het MicroDrip of Sprinkler systeem. Het systeem biedt de mogelijkheid om individuele zones te besproeien die verschillende waterbehoeftes hebben. Met een smart Sensor (niet meegeleverd), is overbodig bewateren geen probleem meer. De smart Gateway garandeert een veilige verbinding tussen de verschillende smart producten en de router. De smart Gateway is het hart van het systeem en verbindt de GARDENA smart producten in de tuin en de GARDENA smart App.

EIGENSCHAPPEN

  • GARDENA smart Irrigation Control is spatwater bestendig en voldoet aan beschermingsklasse IP X4 en is hiermee geschikt voor installatie buitenshuis.

TOEPASSING

Vrijwel alle 24 V beregeningsventielen zijn aan te sturen met de GARDENA smart Irrigation Control. Door enkel de besturingsunit te vervangen, kunt u een gewoon besproeiingssysteem - van GARDENA of een ander merk - omtoveren in een volledig via de App gestuurd systeem.

De GARDENA smart Irrigation Control zorgt voor een betrouwbare en comfortabele besproeiing van de gehele tuin. Maximaal 6 beregeningsventielen van 24 V kunnen worden aangesloten, hetgeen betekent dat 6 verschillende zones in de tuin afzonderlijk besproeid kunnen worden.

GEBRUIK

Met de gratis GARDENA smart App voor iOS, Android en Web behoudt u altijd de controle over uw tuin, waar u ook bent. GARDENA smart Irrigation Control kan worden gestuurd via de smart App. Voor elke besproeiingszone is een eigen besproeiingsprogramma beschikbaar. De besproeiingsdagen en -cycli kunnen afzonderlijk geselecteerd worden en de besproeiingsduur kan flexibel worden aangepast.

De smart gateway maakt draadloze netwerkcommunicatie tussen alle GARDENA smart system-apparaten en de GARDENA smart app mogelijk. De stabiele en veilige verbinding vindt plaats met gebruik van bijzonder krachtige radiotechnologie. Twee geïntegreerde hoogwaardige antennes zorgen voor een stabiele en veilige verbinding, zelfs over grote afstanden.