0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

GARDENA PREMIUM SNOEISCHAAR BP 50

OMSCHRIJVING

De GARDENA Premium Snoeischaar BP 50 is een hoogwaardige snoeischaar voor liefhebbers van stevig snoeigereedschap. De zeer stevige aluminium handgrepen liggen goed en ergonomisch in de hand. Het bovenmes is van roestvrij staal en precisiegeslepen, het ondermes is gesmeed en kan opnieuw worden geslepen. Dankzij de twee posities met de profielhandgrepen is zowel krachtsnoei als snelsnoei mogelijk. De snoeischaar heeft een sapgeul en een draadafsnijder. Met de enkelhandige veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar gemakkelijk worden vergrendeld en veilig opgeborgen. De garantieperiode is 25 jaar. Met de verwisselbare messen van deze zeer stevige professionele snoeischaar kunt u bloemen, twijgen en takken zeer nauwkeurig snoeien. De snoeischaar heeft een verstelbare messpanning en een gebogen snoeikop. De maximale snoeidiameter voor takken is 22 mm.

SPECIFICATIES

2 greeppositites Ja
Antikleefcoating Nee
Eenhands-veiligheidsvergrendeling Ja
Ergonomisch gevormde handgreep Ja
Gardena CashBack-actie Ja
Gardena Serie Premium
Gebogen snoeikop Ja
Handgreep met extra zachte onderdelen Ja
Knipprincipe Bypass
Max. knip-Ø 24 mm
Met draadknipper Ja
Met sapgeul Ja
Precisiegeslepen messen Ja
Toepassing Knippen van dikkere taken en twijgen, Knippen van jong hout
Variabele greepopening Nee

EIGENSCHAPPEN

  • U kunt bloemen, twijgen en takken precies snoeien dankzij de precisiegeslepen messen.
  • Dankzij de verstelbare messpanning kan de snoeischaar opnieuw worden afgesteld, voor betrouwbaar en precies snoeien.
  • De comforthandgrepen met zachte elementen en twee standen voor krachtsnoei en snelsnoei liggen ergonomisch in de hand.
  • De Premium Snoeischaar is gemaakt van hoogwaardige, solide materialen, zoals roestvrij staal en aluminium, waardoor deze schaar ideaal is voor liefhebbers van stevig snoeigereedschap.
  • Met de enkelhandige veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar gemakkelijk en met één hand worden vergrendeld en veilig opgeborgen.