0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

GARDENA COMFORT HEFBOOMSNOEISCHAAR SMARTCUT

OMSCHRIJVING

Met de hulp van de zeer comfortabele en krachtige GARDENA Comfort Hefboomsnoeischaar SmartCut kunnen harde takken en twijgen zeer gemakkelijk en ergonomisch worden gesnoeid. Afhankelijk van de diameter van de takken kan de hefboomfunctie worden geactiveerd (PowerPlus), zodat ook hardere takken net zo gemakkelijk en comfortabel kunnen worden gesnoeid. Dit kan in drie stappen met het hefboommechanisme. De messen van de snoeischaar zijn precisiegeslepen. Bovendien is het bovenmes voorzien van een antikleefcoating. De aluminium comfortabele grip met zachte elementen ligt zeer goed in de hand. Met de enkelhandige veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar gemakkelijk worden vergrendeld en veilig opgeborgen. De Comfort Hefboomsnoeischaar kan takken met diameters tot max. 22 mm snoeien. De garantieperiode van 25 jaar garandeert de hoogste kwaliteit.

SPECIFICATIES

2 greeppositites Ja
Antikleefcoating Ja
Eenhands-veiligheidsvergrendeling Ja
Ergonomisch gevormde handgreep Ja
Gardena CashBack-actie Ja
Gardena Serie Comfort
Gebogen snoeikop Ja
Handgreep met extra zachte onderdelen Ja
Knipprincipe Aambeeld
Max. knip-Ø 22 mm
Met draadknipper Nee
Met sapgeul Nee
Precisiegeslepen messen Ja
Toepassing Knippen van dikkere taken en twijgen, Knippen van droog hout
Variabele greepopening Nee

EIGENSCHAPPEN

  • Door de precisiegeslepen (boven) messen met antikleefcoating glijdt de snoeischaar gemakkelijk door twijgen en takken.
  • Dankzij de afzonderlijk in te schakelen hefboomfunctie kunnen hardere takken gemakkelijk en comfortabel worden gesnoeid.
  • Met de enkelhandige veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar gemakkelijk en met één hand worden vergrendeld en veilig opgeborgen.

TOEPASSING

  • Eenvoudig en moeiteloos snoeien dankzij de hefboomfunctie!