Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

GARANTIA REGENTON BLOEMBAK 2-IN-1 DESIGN 150 LITER CHILLI

OMSCHRIJVING

Deze design regenton is door zijn stijlvolle en strak ontwerp een waar lust voor het oog. Door de 2 in 1 functie wordt deze regenton door veel gebruikers als fantastisch bestempeld. Deze design regenton dient namelijk niet alleen als regenton, maar ook als plantenbak. Dit zorgt ervoor dat hij niet alleen een functionele maar ook een decoratieve werking heeft.

Het kunststof materiaal verwerkt in deze design regenton is UV en weerbestendig. Dit heeft als gevolg dat u het hele jaar door van uw eigen watervoorraad gebruik kunt maken. Wist u dat het kalkvrije regenwater wat opgevangen en opgeslagen wordt in deze regenton stukken beter is voor uw tuin? U bespaart dus niet alleen water, maar ook uw tuin geniet van de voordelen die deze design regenton biedt.

De regentonnen hebben een stijlvol design en zijn daardoor zowel functioneel als decoratief zeer geschikt. De plantenbak is geheel naar eigen wens in te vullen. Met de Colour 2 in 1 regenton kunt u op een eigentijdse manier het regenwater opslaan en later gebruiken om uw tuin te besproeien. De Colour 2 in 1 regenton heeft een inhoud van 150 liter. Een filter zorgt ervoor dat het overtollige regenwater door de Colour 2 in 1 regenton wordt afgevoerd.

EIGENSCHAPPEN

  • Inhoud: 150 L
  • Kleur: chilli
  • UV en weerbestendig
  • Afmeting: Ø 60 x H 110 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Groeivlies voor in de plantenbak word niet mee geleverd