0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD600+ MERKEN

FISCHER FIS REINIGINGSBORSTELSET 14/20 MM

OMSCHRIJVING

De fischer Borstelset bestaande uit borstels van Ø 14/20 mm en maakt een goedgekeurde boorgatreiniging in metselwerk mogelijk. Kwalitatief hoogwaardige, duurzame uitvoering van metaal met houten greep. De staalborstels BS met borstels van roestvast staal zijn goedgekeurd voor het schoonmaken van boorgaten in beton en metselwerk. Afhankelijk van de vereiste reinigingsprocedures kunnen de borstel hetzij machinaal of met behulp van de meegeleverde handgreep handmatig worden gebruikt.

TOEPASSING

Reinigingsborstel voor een goedgekeurde reiniging van boorgaten voorafgaand aan het plaatsen van de pluggen in metselwerk. Kan worden gebruikt voor boorgatreiniging in alle volle en geperforeerde ondergronden.

GEBRUIK

De reinigingsborstels worden in het boorgat gestoken. Het boorgat wordt hetzij machinaal of met hand in een draaiende beweging, bij gelijktijdig voor- en achteruit bewegen van de borstel, gereinigd.

LET OP

Controleer voor het toepassen of de borstels nog de vereiste diameter hebben. Deze moeten tijdens het in het boorgat steken een voelbare weerstand opleveren. Te kleine borstels mogen niet meer worden gebruikt.