Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 18:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

EINHELL CLASSIC TACKERSET DTA 25-2

OMSCHRIJVING

De pneumatische persluchttacker DTA 25/2 van Einhell maakt het mogelijk om moeiteloos persluchttaken in huis, werkplaats of tuin uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het nieten en nagelen van voorwerpen. Bij de aanschaf van deze tackerset wordt standaard een niet- en spijkerset meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt met verschillende werkzaamheden.

Het compacte formaat en lichte gewicht maken deze machine tot een handzame en praktische persluchttacker. De machine beschikt over een onverwoestbare spuitgietaluminium behuizing en is voorzien van hoogwaardige componenten. Dit zorgt voor een lange levensduur van de machine zodat je vele jaren vooruit kunt. Om de machine goed te kunnen onderhouden en in te stellen bij de uit te voeren werkzaamheden, worden standaard twee inbussleutels met de perslucht-tacker meegeleverd. De machine bezit een steeknippel voor de luchtaansluiting en een draaibare ontluchtingskraan.

Om veilig te kunnen werken met deze pneumatische persluchttacker, heeft de slipvrije handgreep een trillingsdempende werking. Ook beschikt de machine over een veiligheidsneus. Een vulstandindicator op het magazijn van de machine geeft inzicht in de voorraad spijkers of nietjes in de machine. Standaard worden er 500 nietjes en 1000 nagels met de machine meegeleverd. De tacker wordt geleverd in een handige transport- en opbergkoffer.

SPECIFICATIES

Meters Tackers

EIGENSCHAPPEN

  • Werkdruk: max. 7 bar
  • Regelbare schotkracht
  • Breedte nietjes 5,7 mm
  • Geschikt voor nietjes met lengte 13/16/25/40mm
  • Geschikt voor spijkers met lengte 16/25/40/50mm
  • Geleverd inclusief: 500 nieten 5x25mm, 1000 spijkers van 25mm, flesje machineolie en 2 inbussleuteltjes
  • Deze machine maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
  • 2 jaar fabrieksgarantie