0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUIS GRATIS BEZORGD VANAF €25 14 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

EINHELL ACCU 18V/2.0 AH LI-ION POWER X-CHANGE

OMSCHRIJVING

De Einhell Power-X-Change 18V 2000 mAh-accu is een krachtige accu die kan worden gebruikt in producten binnen de Power-X-Change productlijn. De accu is in circa veertig minuten opgeladen, zodat je de accu al snel weer kunt gebruiken bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Op de accu zitten drie handige LED-lampjes, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De Li-Ion accu is voorzien van een Active Battery Management System, wat inhoudt dat de accu zichzelf vrijwel niet zal ontladen als deze niet gebruikt wordt. Zo hoef je een lang niet gebruikte accu niet eerst op te laden voordat je deze kunt gebruiken. Een lange levensduur van de accu wordt gegarandeerd door de reparatiemodus die in de accu verwerkt is. Zodra de accu ver ontladen is, zal deze worden hersteld in de reparatiemodus. De accu is voorzien van een robuuste behuizing om de accu te beschermen en je hebt meer grip als je de accu in je hand houdt.

Deze krachtige 18 volt met 2.000 milliampère per uur oplaadbare Li-Ion accu maakt deel uit van de Power-X-Change productlijn. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je deze accu gebruiken op de machines uit de Power-X-Change productlijn. Door de technische mogelijkheden met lithium-ion accu's heeft Einhell een complete productlijn ontwikkeld waarbij de accu's onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kan je dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Het opladen van de accu verloopt snel met de Einhell Power-X-Change 18 volt snellader. De accu is in circa 85 minuten volledig op te laden. De snellader zit niet bij de accu inbegrepen.

EIGENSCHAPPEN

  • Onderdeel van de Power-X-Change productlijn Li-ion
  • Met 7-in 1 ABS; Active Battery Management System
  • Oplaadtijd i.c.m. Einhell Power-X-Change 18V snellader: ca. 40 min.
  • Dit product maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn
  • 2 jaar fabrieksgarantie