0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

ECOSTYLE LIEVEHEERSBEESTJES BOERDERIJ

OMSCHRIJVING

Kweek uw eigen lieveheersbeestjes en zet ze in tegen bladluis!
Heeft u last van bladluis en vind u het ook nog eens leuk (en leerzaam) om eigen lieveheersbeestjes te kweken? ECOstyle heeft een nieuw product in het assortiment: de ECOstyle Lieveheersbeestjes Boerderij!

Heeft u last van luizen bij uw planten?
Wanneer u last van bladluis heeft, kunnen de lieveheersbeestjes (Adalia bipunctata) u helpen bij het natuurlijk bestrijden van bladluis. Dat u ze nu ook zelf kunt kweken, is naast alleen leuk ook nog eens nuttig en leerzaam.

Wanneer gebruik ik de groeiboerderij?
De Groeiboerderij kan u gebruiken van april tot en met september. In onze webshop geven wij duidelijk aan wanneer u de lieveheersbeestjes kunt gaan kweken en kunt inzetten tegen uw luizenplaag.

Hoe gebruik ik de groeiboerderij?
Alle stappen staan beschreven en de verzorgende materialen krijg je erbij geleverd. De zelf gekweekte larven kunt u inzetten tegen bladluis of u kunt de lieveheersbeestjes uitzetten in de tuin zodat ze daar lekker verder kunnen leven.

Waarom lieveheersbeestjes kweken?
Door het kweken van lieveheersbeestjes komt u veel te weten over het boeiende groeiproces van ei tot larve naar pop en tenslotte tot volwassen lieveheersbeestje. Deze kweekset is niet enkel educatief want u kunt de zelfgekweekte larven van lieveheersbeestjes uitzetten in uw tuin. De larven gaan dan actief op zoek naar bladluis om zich mee te voeden. Zo helpt u uw planten een handje op een natuurlijke manier!

EIGENSCHAPPEN

  • Leerzaam pakket over de levensfasen van een lieveheersbeestje
  • Handig! Zet de gekweekte larven in tegen bladluis
  • Leuk, leerzaam en nuttig!

GEBRUIK

Inhoud kweekset:

Een doosje met volwassen lieveheersbeestjes
Een doosje met voeding (om gekoeld te bewaren)
Een lepeltje om de voeding te scheppen
Een drinkschaaltje met watjes
Een penseel om de diertjes voorzichtig te verplaatsen
10 blaadjes om in accordeonvorm te plooien als kweekmedium
Een rijk geïllustreerde informatiefolder legt stap voor stap uit hoe u met deze kweekboerderij honderden lieveheersbeestjes kan kweken die gebruikt kunnen worden als bestrijders van bladluizen in de tuin (of in kamerplanten of kas).