0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

ECOSTYLE KAT ZALM KATTENBROKKEN

OMSCHRIJVING

ZALM kattenvoeding van ECOstyle bevat alles wat jouw kat nodig heeft, van jong tot oud. Voor een goede gezondheid van de kat is een actieve, goed werkende spijsvertering belangrijk.

De goed verteerbare ingrediƫnten in de voeding zorgen voor een actieve spijsvertering. Door de vezels in de voeding verlaten de kattenharen op een natuurlijke manier het lichaam.

De zalmolie heeft een gunstige invloed op de gezondheid en de voeding bevat prebiotische vezels voor een evenwichtige darmflora.
Voor een gezonde en vrolijke kat van jong tot oud!

Zalm volledige kattenvoeding bevat een breed scala aan ingrediƫnten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. Er ontstaan geen eiwitreststoffen waar de kat last van kan krijgen.

De natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. En natuurlijk is de ECOstyle diervoeding dierproefvrij!

Aan Zalm volledige kattenvoeding is een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid. De combinatie van alle soorten samen maakt de werking nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld.

SPECIFICATIES

EAN code 8711731021470
Product nummer 1102147-E

EIGENSCHAPPEN

  • Voor een levenslustige en vitale kat
  • Ondersteunt natuurlijke afvoer van haren
  • Met speciale kruiden en prebiotica
  • Met Omega 3 + 6
  • Verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram, 1,5 kg, 4 kg en 10 kg

TOEPASSING

Kattenbrokken voor kittens en katten.