0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

ECOSTYLE HOND ADULT KIP VLEESVOEDING

OMSCHRIJVING

De een geeft zijn hond graag brokken, een ander combineert brokken liever met vlees en nog weer een ander kiest er voor om de hond vlees als hoofdvoeding te geven. Vleesvoeding kan op al deze manieren toegepast worden. En ook nog als een beloning. Of voor extra energie als een hond sport of erg beweeglijk is.Vleesvoeding van ECOstyle is natuurlijk en erg lekker!

Vleesvoeding van ECOstyle is een uitgebalanceerde en heerlijke mix van vers vlees, groenten, aardappel en kruiden. Het heeft een hoog vleesgehalte en is perfect verteerbaar. Als je het blikje opent zie je de mooie vleesstructuur. Het vlees bestaat niet uit slachtafval , maar alleen uit hoogwaardige ingrediënten. Er zijn 5 verschillende soorten VitaalVlees: KIP, LAM, CARE, JUNIOR en SENIOR.

De blikvoeding van ECOstle is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het afgesloten blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden. Mogelijk aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten.

Vleesvoeding van ECOstyle kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het vlees kan door de brokjes gemengd worden voor smaakvariatie en afwisseling in de samenstelling. Maar ook kun je een brokkenmaaltijd vervangen door het vlees. Dit kun je zo nu en dan doen, één keer per dag, maar ook kun je een vleesdag per week instellen. Het is maar net waar jij en jouw hond zich goed bij voelen.

SPECIFICATIES

EAN code 8711731019002
Product nummer 1101900-E

EIGENSCHAPPEN

  • Natuurlijk product
  • Aanvulling op de brokjes
  • Gezonde, glutenvrije beloning
  • Voor extra energie
  • Verkrijgbaar in blik van 400 en 800 gram

TOEPASSING

Complete vleesvoeding voor je hond.

ALTERNATIEVEN VOOR ECOSTYLE HOND ADULT KIP VLEESVOEDING

Ecostyle HOND ADULT KIP vleesvoeding
ACTIE!
Ecostyle HOND ADULT KIP vleesvoeding
Vanaf 2,53
Op voorraad
  • Natuurlijk product
  • Voor extra energie
  • Aanvulling op de brokjes