0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS GRATIS BEZORGD VANAF €25 14 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

ECOSTYLE HOND ADULT HONDENBROKKEN

Type
Kies inhoud:
€ 14,50
Levertijd 1-2 werkdagen
€ 26,50
Levertijd 1-2 werkdagen
€ 44,95
Levertijd 1-2 werkdagen
1x
Offerte voor grote aantallen

OMSCHRIJVING

Een vitale en vrolijke hond. Dat is wat we graag willen. Samen heerlijk wandelen, spelen, knuffelen en genieten, elke dag weer. Voor een fijn en gezond hondenleven is een goede voeding de basis. Ook om jouw hond gezond te houden, zijn leven lang. Je doet er toch alles voor om jouw hond goed te verzorgen?

ADULT hondenbrokken is een complete voeding, alles zit er in wat de hond nodig heeft. Vanaf de juniorleeftijd kan deze voeding een levenlang gegeten worden. Net zo lang totdat de hond ouderdomsverschijnselen krijgt en toe is aan SENIOR.

De smakelijke brokjes met kruiden zijn krokant, wat goed is voor het gebit. De voeding zorgt voor een actieve spijsvertering. De hond voelt zich happy. Hij is vrolijk en actief en zijn vacht glanst prachtig!

ADULT hondenvoeding bevat een breed scala aan ingrediƫnten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol.

Aan ADULT is een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid. De combinatie van alle soorten samen maakt de werking nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld.

In ADULT zitten onder meer de volgende 4 kruiden:

- Paardenbloemwortel voor de lever
- Melisse voor een ontspannen maag- en darmwerking
- Cichoreiwortel geeft een goede vertering
- Marjolein stimuleert de spijsverteringsorganen

EIGENSCHAPPEN

  • Bevat alles wat de hond nodig heeft
  • Voor een vitale en vrolijke hond
  • Met speciale kruiden
  • Voor honden van elk ras
  • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 kg, 5 kg en 12 kg

TOEPASSING

Hondenbrokken voor jouw volwassen hond.