0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

ECOSTYLE BUXUSMOTVAL

OMSCHRIJVING

De Buxusmotval van ECOstyle vangt buxusmotten zichtbaar. Zo groeit de mot niet uit tot een plaag en blijft de buxus groen en gezond. Natuurlijk én effectief! De buxusmot verspreidt zich steeds verder over Nederland en vormt de laatste jaren een flinke plaag voor de buxus. De rupsen van de schadelijke mot vreten de planten volledig kaal. De val vangt de motten zeer effectief, waarbij de vangst zichtbaar is. Zo groeit de buxusmot niet uit tot een plaag en blijft de buxus groen en gezond.

In de verpakking:

1 deltaval
2 feromoontabletten
4 lijmplaten
1 ophangdraad

SPECIFICATIES

EAN code 8711731024693
Product nummer 1102469

EIGENSCHAPPEN

  • Bestrijdt natuurlijk en effectief
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Effectieve, zichtbare werking
  • Beschermt tot 10 meter rond de buxus

TOEPASSING

Plaats de val vanaf begin mei in de directe nabijheid van de buxus. Controleer de val regelmatig en verwissel de lijmplaat als deze vol met motten zit. Vervang het feromoontablet begin augustus, wanneer de tweede generatie buxusmotten verschijnt. De val beschermt zo het hele seizoen tot 10 meter rond de buxus.

GEBRUIK

Neem het feromoontablet uit de beschermende verpakking en bevestig deze aan het ophangdraad. Vermijd geurverwarring, raak het tablet niet aan met blote handen!
Steek de draad van binnen naar buiten, door de perforatie in het dakje van de val. Zet de val in elkaar en schuif de opengevouwen lijmplaat in de val.

LET OP

De lijmplaten bevatten een speciale, krachtige lijm. Lijmvlekken, in bijvoorbeeld kleding, kun je met wasbenzine voorbehandelen en aansluitend normaal wassen.

TIP

Hang de val bijvoorbeeld aan een tak, een vogelhuisje of steek een stok in de grond en hang de buxusmotval daaraan.