0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

CARKIDS KINDERZITJE AUTO CK 1/2/3 ZWART-WIT

OMSCHRIJVING

Om kinderen veilig te vervoeren in de auto heeft u een goedgekeurd kinderzitje nodig. Kinderen kleiner dan 1.35m moeten verplicht in goedgekeurde autostoeltjes vervoerd worden. Met deze zwarte Carkids autostoel en witte bies hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid en kan uw kind naar buiten kijken.

De Carkids autostoel hoort in de groep 1/2/3 van autostoeltjes en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 12 jaar (9 tot 36 kilogram). Deze Carkids autostoel is zowel als kinderzitje of als zitverhoger te gebruiken. Voor kleinere kinderen gebruikt u de veilige 3 punts-gordel en het comfortabel harnas, zodat uw kind veilig vervoerd kan worden. Voor oudere kinderen kan deze ook als zitverhoger gebruikt worden. De hoofdsteun is in zes standen in hoogte verstelbaar, zodat deze stoel als het ware met uw kind meegroeit. De hoofdsteun biedt een betere bescherming bij een zijwaartse aanrijding.

Het Carkids autostoeltje kan geïnstalleerd worden op de passagiersstoel of op de achterbank d.m.v. een goedgekeurde driepuntsgordel met gordelspanners (ECE R16 of andere vergelijkbare normen). Wanneer het kinderstoeltje wordt gebruikt op de passagiersstoel is het advies om de airbag uit te schakelen. De stoel mag alleen zo worden geïnstalleerd dat het kind met het gezicht naar voren kijkt. Doordat uw kind met dit zitje hoger zit, loopt het schuine gedeelte van de gordel niet in de nek maar keurig over de schouder.

Zowel de constructie, de samenstelling en de onderdelen van het kinderzitje, als de instructies en de markering zijn conform de Europese veiligheidsstandaard ECE R44.04 goedgekeurd.

SPECIFICATIES

EAN code 8711293396122
Product nummer 4310004

EIGENSCHAPPEN

  • Autostoel groep 1/2/3 voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar (9 tot 36 kilogram)
  • Goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE R44/04
  • In hoogte verstelbare hoofdsteun en afneembare hoes wasbaar op 30°C

GEBRUIK

De Carkids autostoel is door zijn geringe gewicht makkelijk te wisselen tussen de verschillende auto’s. De hoes van deze autostoel kan eenvoudig worden gewassen op 30°C. De kunststof basis kan met een vochtige doek en een niet agressief reinigingsmiddel worden afgenomen. Met dit zwart/witte Carkids autostoeltje gaat uw kind altijd veilig mee in de auto, of u nu op vakantie gaat, een uitstapje maakt of u kind naar school brengt.

ALTERNATIEVEN VOOR CARKIDS KINDERZITJE AUTO CK 1/2/3 ZWART-WIT

CarKids Kinderzitje auto CK 1/2/3 Zwart-Wit CarKids Kinderzitje auto CK 1/2/3 Zwart-Wit
84,95
Op voorraad
  • Goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE R44/04
  • In hoogte verstelbare hoofdsteun en afneembare hoes wasbaar op 30°C
  • Autostoel groep 1/2/3 voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar (9 tot 36 kilogram)