Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

AUTOSTYLE DIY DECOR VINYL FOLIE ZWART 50 X 100 CM VOOR INTERIEUR EN EXTERIEURDELEN

OMSCHRIJVING

Car wrapping folie geeft uw auto goedkoop en snel een volledig nieuw uiterlijk. Zo kunt u uw interieur en andere kleine onderdelen aan uw auto accentueren. Wrapping folie is makkelijk aan te brengen en is prima zelf te doen. Als u niet tevreden bent of u wilt weer wat anders dan kunt u heel makkelijk de folie weer verwijderen. U kunt de car wrapping folie aanbrengen op uw interieur, kleine carrosserie-onderdelen, buitenspiegels, autogrills en dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

Ook bij schade op uw auto is car wrap folie de ideale oplossing. U brengt de folie aan en uw beschadigde auto onderdelen zien er weer uit als nieuw. Zo maakt u van de schadeplekken flitsende en opvallende aandachtspunten.

EIGENSCHAPPEN

  • Snel een flitsend nieuw uiterlijk.
  • Makkelijk aan te brengen en te verwijderen.
  • Aanzienlijk goedkoper dan coating of laten spuiten.
  • Jouw auto-onderdelen blijven langer mooi en schadevrij, het beschermt het originele interieur, coating en lak.
  • Bestendig tegen corrosie en tegen UV-straling.

GEBRUIK

De afmeting van deze rol is 50x100cm. U kunt de car wrap folie eenvoudig op de auto aanbrengen en er ook weer afhalen. Op YouTube kunt u talloze instructie filmpjes vinden over hoe u dit het beste kunt doen.