0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1530 DAGEN BEDENKTIJD

AUTOGLYM WHEEL CLEANING MOUSSE

Autoglym wheel cleaning mousse 500 ml Autoglym

OMSCHRIJVING

Wheel Cleaning Mousse is een veilig en effectief reinigingsmiddel dat een mousse (een dikke, schuimachtige laag) achterlaat op elk oppervlak van uw wielen, zodat alle oppervlakken goed bedekt zijn. Het zet ook uit naar wielvlakken die moeilijk te bereiken zijn, zodat de wielen grondig gereinigd worden. Als de mousse klaar is voor gebruik, zorgt de Colour Transform Technology ervoor dat deze rood wordt; dit komt door een reactie die remstof losmaakt. Wheel Cleaning Mousse is pH-neutraal en kan veilig gebruikt worden op alle soorten wielen en afwerkingen.

GEBRUIK

Zorg ervoor dat de wielen koel aanvoelen en dat de oppervlakken niet direct in de zon staan, omdat anders schade kan ontstaan.
Spoel de wielen af en breng vervolgens ruim voldoende reinigingsmiddel van onderaf aan, totdat het wieloppervlak volledig gecoat is.
De mousse begint vervolgens te reageren en remstof los te maken, waarbij hij langzaam rood wordt. Begin wanneer dit gebeurt met een wielborstel of spons te poetsen en let daarbij goed op plekken waar zich vuil verzamelt, ook op de banden.
Spoel het wiel goed af en zorg ervoor dat het product volledig verwijderd is voordat u aan het volgende wiel begint.
Wheel Cleaning Mousse is niet geschikt voor gebruik op motoren.