0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

AUTOGLYM CONVERTIBLE SOFT TOP CLEAN & PROTECT

Autoglym convertible soft top clean & protect 1 set, set Autoglym

OMSCHRIJVING

AutoGlym Convertible Soft Top Clean & Protect Complete Kit bevat alles wat u nodig heeft om het mohair, dubbel donzen, stoffen of canvas vouwdak van uw auto te reinigen en waterdicht te maken. Een cabriodak die groen is met last van algen en schimmels, maakt u weer als nieuwe met deze AUTOGLYM cabriodaken reinigingsset.

De 2-delige AUTOGLYM onderhoudskit bevat alle elementen die u nodig heeft om het stoffen of canvas cabrio dak te reinigen en waterdicht te maken:

AUTOGLYM Fabric Hood Cleaner (500ml): pH-neutraal schoonmaakmiddel met een bio-actief middel dat vuil, schimmels en algen oplost. Met de bijgeleverde ruwe spons kunt u het oppervlak opruwen zodat het vuil loskomt, zonder de stof te beschadigen. Reinigt, verfrist en laat uw kap weer opleven door het verwijderen van vuil, vlekken en verwering door het natuurlijke ouderdomsproces van natuurlijke- en kunststofproducten.

AUTOGLYM Fabric Hood Protector (500ml): beschermer die een waterafstotende coating op het weefsel aanbrengt, waardoor de waterdruppeltjes er snel afrollen. Herstelt en beschermt het oppervlak vervolgens tegen waterdoorlating en vervuiling van de kap.

EIGENSCHAPPEN

  • Verwijdert vuil en vlekken
  • Lost algen en schimmels op
  • pH neutraal en bio-actief schoonmaakmiddel
  • reiniger en beschermer in 1 kit
  • Legt een waterafstotende coating op het cabriodak

GEBRUIK

Is het dak van uw cabriolet groen en last van algen en schimmels? Hierdoor moet het dak verschillende keren gereinigd worden om de bacteriën er volledig uit te kunnen halen. Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken moeten de behandelde gedeelten vochtig worden gehouden, door het tijdens de nacht met plasticfolie af te dekken. Hierdoor kan het reinigingsmiddel blijven werken.