Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

ABUS SECVEST TOUCH SET OPEN VERSIE DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

OMSCHRIJVING

De Secvest Touch Set bestaat uit één centrale, twee smalle draadloze magneetcontacten, twee draadloze bewegingsmelders en één rookmelder (artikelnummers FUAA50610, FUMK50031W, FUBW50100, FURM50000).

Secvest Draadloos alarmsysteem:
Het draadloze alarmsysteem Secvest is de consequente doorontwikkeling van de reeds jaren op de beveiligingsmarkt succesvolle Secvest 2WAY. Naast de klassieke alarmfuncties voor bescherming tegen inbraak, brand, water, en bij noodgevallen integreert de Secvest nu ook de live-videoverificatie, een mobiele bedieningsmogelijkheid via webbrowser en app, en de nog steeds unieke mechatronische inbraakbeveiliging, die tot nog toe alleen door ABUS wordt aangeboden.

ABUS SECVEST SMAL DRAADLOOS MAGNEETCONTACT:
Het smalle draadloze magneetcontact detecteert en meldt het onbevoegd openen van deuren en vensters. Als er iets gebeurt, geeft de melder dit door aan de draadloze alarmcentrale, die daarop alarm slaat.

ABUS SECVEST DRAADLOZE BEWEGINGSMELDER:
De draadloze Secvest-bewegingsmelder is een passieve infrarood bewegingsmelder (PIR-bewegingsmelder). Zo detecteert hij personen binnen het detectiegebied aan de hand van hun bewegende lichaamswarmteveld en meldt hij onbevoegde toegang aan de alarmcentrale.

ABUS SECVEST DRAADLOZE ROOKMELDER:
De optische, draadloze Secvest-rookmelder reageert al op de fijnste rookdeeltjes in de lucht. Als de deeltjes in de meetkamer van de melder terechtkomen, slaat deze alarm en worden de bewoners door het luide waarschuwingssignaal op tijd gewaarschuwd voor gevaarlijke rook.

EIGENSCHAPPEN

  • Vervang eenvoudig uw huidige Secvest Centrale voor de Secvest Touch - open versie
  • Actieve inbraakbeveiliging in combinatie met mechatronische, draadloze venster- en deurbeveiligingen
  • Moderne touch-interface met capacitieve toetsen
  • Integratie van elektronische toegangscontrolesystemen
  • Videoverifi catie via App met max. 6 ABUS IP-camera’s
  • Ontvang direct meldingen via de App op uw smartphone of tablet
  • Max. 48 afzonderlijk identificeerbare draadloze melders, 4 draadgebonden melders, 8 bedieningspanelen, 50 afstandsbedieningen