Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD
Houtkachel_blog

Geef je kachelpijp een nieuwe kleur

Iedereen kent de welbekende grijze gegalvaniseerde kachelpijpen wel. Voor mensen die deze kleur zat zijn, is er goed nieuws. Het kopen van nieuwe kachelpijpen is natuurlijk ontzettend duur, maar er is gelukkig een middeltje waarmee je jouw bestaande kachel in een mum van tijd zwart maakt.

 
Ik dacht altijd dat het niet mogelijk was om kachelpijpen te verven, vanwege de hitte die de kachel uitstoot. Een vriend van me raadde me toen een hittebestendige coating aan. De coating is bestand tegen tot 750 graden en daarom ideaal om jouw kachelbuizen mee op te leuken.

 
Je kunt de verf trouwens ook gebruiken op kachels die buiten staan, maar de kans is klein dat de coating dan jaren blijft zitten. Mijn vrienden willen die kachels namelijk nog wel eens flink opstoken. Als de kachel constant zo heet is, heb je kans dat de verf na verloop van tijd los gaat laten. Van de andere kant heb ik nog geen coating ontdekt die beter werkt.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Rust-Oleum Hittebestendige Coating
ACTIE!
Rust-Oleum Hittebestendige Coating
Vanaf € 22,26
Op voorraad