0516-850966
VOOR 17:30 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1530 DAGEN BEDENKTIJD

TURTLE WAX BLACK BOX FINISH KIT

Turtle wax black box finish kit

OMSCHRIJVING

De alles-in-één-oplossing voor een van de meest gestelde vragen in autoverzorging: wat moet ik gebruiken voor mijn zwarte auto? Black Box™ is een unieke combinatie van nieuw ontwikkelde producten die ervoor zorgt dat uw auto de diepste, nat-zwarte glans krijgt.

Inhoud van de box:
1x Black Pre-Wax Cleaner 355 ML
1x Black Carnauba Wax 355 ML
2x Black Spray Detailers 355 ML
2x Applicators

SPECIFICATIES

Toepassing (autoreiniging) Waxen, Glans en bescherming

GEBRUIK

Was de auto, voordat u Turtle Wax Black Box gebruikt, met een Turtle Wax Shampoo en zorg ervoor dat de auto schoon en droog is.

1. Breng de Black Pre Wax Cleaner aan met een schone applicator, wrijf dit in met een draaiende beweging deel voor deel, om het oppervlak diep te reinigen. Laat het opdragen totdat er een lichte waas ontstaat.

2. Spuit de Black Spray Detailer lichtjes op een microvezel doek of op het oppervlak en poets de Black Pre Wax Cleaner met een draaiende beweging uit.

3. Breng de Black Carnauba Wax aan op kleine oppervlakten van de auto. Gebruik hiervoor de spons applicator en brengt dit met een draaiende beweging aan. Laat het opdrogen totdat er een lichte waas ontstaat.

4. Spuit de Black Spray Detailer lichtjes op een microvezel doek of op het gewaxte oppervlak. Wrijf daarna het gehele gewaxte oppervlak met een draaiende beweging uit, totdat er een hoogglans ontstaat.

TIP

Niet gebruiken op warme oppervlakken of in de volle zon. Gebruik handschoenen als de handen gevoelig zijn voor het wassen van voertuigen. Was de handen grondig na gebruik. Alleen te gebruiken op zwarte auto's. Voor de microvezel doek, en applicator geldt: grondig wassen in warm zeepsop voor een volgend gebruik.